Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vitra-CEO over corona

Vitra-CEO over corona

Delen

Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Ook bij Vitra heeft men er de handen vol aan. Bij monde van CEO Nora Fehlbaum worden klanten en relaties geïnformeerd over de actuele stand van zaken bij het designmeubelbedrijf.

“De snelle verspreiding van Covid-19 over de hele wereld heeft ons belangrijkste streefdoel – kantoren en werkplekken beter inrichten met innoverende en kwalitatief hoogstaande producten – van de eerste plaats verdrongen, althans voor de komende weken”, schrijft ze. “In deze korte mededeling maken wij duidelijk hoe onze teams bij Vitra op de recente ontwikkelingen gereageerd hebben en wat ze concreet willen doen om beter voorbereid te zijn op wat komen gaat.”

“Ons beleid is erop gericht de aanbevelingen van de lokale en internationale gezondheidsautoriteiten te volgen. Tot dusver zijn wij daarin geslaagd zonder onze bedrijfsactiviteiten in gevaar te brengen. De medewerkers van onze klantenservice, onze logistieke en productieafdelingen kunnen onverminderd rekenen op toeleveranciers in heel Europa en blijven dus volledig operationeel.”

“In het licht van de ingrijpende beschermingsmaatregelen die afgelopen vrijdag in Zwitserland en Duitsland werden genomen, hebben wij beslist de meeste voor het publiek toegankelijke ruimten op de Vitra Campus te sluiten. Onze werknemers die de mogelijkheid daartoe hebben, werken nu thuis om u telefonisch van dienst te zijn, uw vragen te beantwoorden en u de ondersteuning te bieden die u van ons gewend bent. De afgelopen weken hebben wij ons zorgvuldig voorbereid op deze nieuwe manier van werken. Onze teams zijn uiterst gemotiveerd om zich voor u te blijven inzetten. Zoals de zaken er nu voor staan, is er volgens ons dus geen enkele reden om aan te nemen dat de dienstverlening ernstig in het gedrang zal komen. De toestand verandert echter voortdurend en in snel tempo. Wij volgen de recente gebeurtenissen op de voet en blijven u actief op de hoogte houden.”

“Wanneer mensen in uitdagende situaties worden geplaatst, gaan ze anders en vooral creatiever denken. Deze pandemie stelt ons weliswaar zwaar op de proef, maar zet ons tegelijk ertoe aan na te denken over wat echt belangrijk is. Wij zijn dankbaar voor onze samenwerking en kijken ernaar uit samen met u terug te blikken op de huidige toestand en ons te bezinnen over de gevolgen daarvan voor onze toekomstige activiteiten om kantoren en werkplekken beter in te richten en woningen functioneler te maken. Intussen vragen wij iedereen geduld uit te oefenen en volop mee te werken zodat wij samen het hoofd kunnen bieden aan deze uitzonderlijke situatie. Hartelijk dank voor uw aandacht en blijf gezond!”

www.vitra.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand