Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Corona-update van Markant

Corona-update van Markant

Delen

Markant informeert de relaties in een nieuwsbrief over de ‘Corona-maatregelen’ die het bedrijf neemt. “De overheid heeft iedereen in Nederland gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken en grote groepen mensen te mijden. Natuurlijk nemen wij als Markant hierin onze verantwoordelijkheid.”

“Gezond werken is een belangrijke pijler van ons bedrijf”, vervolgt de woordvoerder. “Daarom hebben al onze medewerkers ook een goede, ergonomische thuiswerkplek. Wij hebben besloten om in shifts het kantoor te bemannen en verder zoveel als mogelijk is vanuit huis te werken conform de richtlijnen van het RIVM. Dankzij hedendaagse technologie heeft dat geen gevolgen voor de bereikbaarheid en productiviteit. ‘Business as usual’. Wij zijn en blijven bereikbaar via de gebruikelijke telefoonnummers en mailadressen.”

Leveringen en inhuizingen gaan gewoon door. “Onze monteurs zijn op de hoogte van en handhaven de verhoogde hygiëne-richtlijnen. Dit houdt in dat zij desinfecterende middelen bij zich hebben en geen handen schudden, et cetera. Mocht u vragen over een levering hebben dan kunt u terecht bij onze binnendienst.”

De productie van Markant vindt grotendeels plaats in de eigen fabrieken in Maleisië. “Hier zijn geen Corona-beperkingen afgekondigd. Er wordt gewoon geproduceerd. Leveringen vanuit onze fabriek naar onze klanten gaan gewoon door. In Nederland houden wij een ruime voorraad. De voorraad is op normaal niveau en ook deze week is er nog een ruime levering Matrix Pro-bureaus binnengekomen. Onze levertijden zijn niet veranderd.” Ook het Experience Center in Houten is open. “Wel vragen wij u om een afspraak te maken.”

“Op deze manier kunnen we, samen met u, onze bijdrage leveren aan het inperken van de groei van het Corona-virus in Nederland. Wij blijven nauwgezet de ontwikkelingen volgen. Indien nodig zullen we onze werkwijze bijstellen aan nieuwe adviezen.”

www.markantoffice.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie