Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Uitreiking certificaat Ahrend uitgesteld wegens Corona-virus

,

Uitreiking certificaat Ahrend uitgesteld wegens Corona-virus

Delen

De geplande officiële uitreiking van het PSO30+ certificaat aan Ahrend op woensdag 11 maart door John Berends, commissaris van de Koning in Gelderland is uitgesteld op basis van de actuele ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland.

“Onze onderneming volgt de berichtgeving van het RIVM en de GGD op de voet”, aldus een woordvoerder van Ahrend. “Wij doen er alles aan om de gezondheid en veiligheid van u en van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen en risico’s te vermijden. Het is daarom dat wij onze verantwoordelijkheid hebben genomen en de bijeenkomst hebben uitgesteld.”

PSO Nederland heeft aan Koninklijke Ahrend het PSO30+ certificaat toegekend, de hoogst haalbare certificering op het gebied van sociaal ondernemen. Koninklijke Ahrend is hiermee de eerste grote industriële organisatie die dit certificaat behaalt en is daarmee uniek in de branche voor projectinrichting.

De uitreiking van het PSO30+ certificaat wordt verzet naar 22 juni en zal plaatsvinden bij Presikhaaf Schoolmeubelen in Arnhem.

www.ahrend.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie