Home > Productnieuws > Verlichting > Osram stopt ondersteuning Lightify

Osram stopt ondersteuning Lightify

Delen

Opmerkelijk nieuws van Osram. Het bedrijf stopt met de onderseuning van het ‘Lightify-systeem’. Per 31 augustus 2021 gaat de Lightify-server definitief ‘uit de lucht’.

Via de server worden gebruikers van Lightify ondersteund bij het slim besturen van lichtoplossingen. Volgens Osram – en het bedrijf Ledvance, dat het Lightify-systeem vermarktte – is het bieden van een merkgebonden systeem dat alleen gericht is op verlichting niet meer van deze tijd. “Meer en meer klanten prefereren een alomvattend smart-home-systeem”, aldus een woordvoerder van Osram.

Osram benadrukt dat de eigen ‘smart’-oplossingen kunnen ‘praten’ met tal van integrale smart home-oplossingen die nu gangbaar zijn op de markt. “Klanten hebben nu anderhalf jaar de tijd om te switchen naar andere smart home-oplossingen. Ze kunnen hun slimme verlichting blijven gebruiken via de Zigbee-standaard.”

www.osram.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie