Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Award voor Parador

Award voor Parador

Delen

Parador blijft in de prijzen vallen: het Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design en het European Centre for Architecture, Art Design and Urban Studies reikten een prestigieuze Good Design Award 2019 uit aan de Open Frameworks Design Edition, die Parador ontwikkelde in samenwerking met toparchitect Hadi Teherani.

Good Design werd opgericht in 1950 in Chicago en is het oudste en meest erkende programma voor uitmuntend design wereldwijd. Dit jaar ontving het museum in Chicago een recordaantal inzendingen van ’s werelds grootste fabrikanten en bedrijven in industrieel en grafisch ontwerp, die de belangrijkste bedrijven in de designindustrie uit meer dan 47 landen vertegenwoordigen.

Alle prijzen zijn gepubliceerd op de websites van het museum via de link www.gooddesign.org, www.good-designawards.com of www.chi-atheneum.org. Daarnaast worden alle winnende producten en grafische ontwerpen ook gepubliceerd in het Good Design Yearbook 2019-2020.

www.parador.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie