Home > Branche > Nieuws > Prijs voor beste houtproject

,

Prijs voor beste houtproject

Delen

Tijdens het dertiende World Architecture Festival, dat dit jaar van 2 tot en met 4 december wordt gehouden in Lissabon, wordt ook dit jaar weer de zogeheten Best Use of Certified Timber Prize uitgereikt. De inschrijvingstermijn sluit op 22 mei.

De Best Use of Certified Timber Prize wordt dit jaar voor de derde keer op rij gesponsord door PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Met de prijs worden architecten en projectteams beloond voor het gebruik van gecertificeerd hout als het belangrijkste bouwmateriaal voor hun gebouw.

Vorig jaar werd het Pingelly Recreation and Cultural Centre (PRACC) in West-Australië van Iredale Pedersen Haak architecten en Advanced Timber Concepts Studio als winnaar gekozen. De gerenomeerde jury, bestaande uit Mark Thomson (Eco Effective Solutions), Keith Bradley (Feilden Clegg Bradley Studios), Jonathan Coote (Warren & Mahoney) en Hattie Hartman (Architects’ Journal) koos het Australische project uit 39 inzendingen, afkomstig uit achttien verschillende landen.

www.pefcnederland.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie