Home > Productnieuws > Verlichting > Nieuwe datum Light + Building

Nieuwe datum Light + Building

Delen

Volle kracht voorwaarts. Dat is de houding van de organisatie van de beurs Light + Building, die eerder deze week moest aankondigen dat het internationale evenement in Frankfurt – dat op de rol stond voor begin maart – in verband met het Corona-virus uitgesteld wordt. De nieuwe datum is nu bekend: Light + Building 2020 wordt gehouden van 27 september tot en met 2 oktober 2020. De organisatie benadrukt dat tickets gewoon geldig blijven.

Er zal ook tijdens deze uitgestelde editie weer van alles te beleven zijn. Volgens de beursorganisatie zullen bezoekers in Frankfurt andermaal de ‘wie is wie’ van de internationale markt treffen. Naar verwachting is de beursvloer gevuld met maar liefst 2.700 aanbieders op tal van technische gebouwgerelateerde vlakken.

Denk hierbij niet alleen aan verlichting, maar vooral ook aan de laatste ontwikkelingen op geïntegreerde gebouwtechniek. Wie wil weten wat de gehypte term ‘smart building’ nu eigenlijk precies inhoudt, en welke marktrijpe producten er in dit opzicht zoal op de markt worden gebracht, wordt met klem aangeraden om een bezoek te brengen aan de beurs. En plan er wat tijd voor in, want de beursvloer is imposant groot.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie