Light + Building uitgesteld

De kogel is door de kerk: Light + Building wordt uitgesteld. Door het dreigende corona-virus is het volgens de organisatie van de Frankfurter beurs niet verantwoord om het evenement begin maart te laten plaatsvinden.

Light + Building stond op de rol voor 8 tot en met 11 maart. Gedurende de afgelopen dagen werd steeds duidelijker dat het internationale evenement voor verlichting en gebouwtechniek op de tocht kwam te staan. Een aanvankelijk persbericht van de beursorganisatie over aanvullende hygiënische maatregelen werd al snel ingehaald door de realiteit: grote aanbieders als Signify (het voormalige Philips) gaven aan de beurs te zullen mijden. Daarop kon de beursorganisatie maar één beslissing nemen: uitstel.

De uitgestelde editie van Light + Building zal in september plaatsvinden. Zodra meer details bekend zijn over het evenement, zullen wij u hierover informeren.

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.htm