Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Salone del Mobile uitgesteld

,

Salone del Mobile uitgesteld

Delen

De tickets naar Milaan kunnen worden omgeboekt. Want na Light + Building heeft ook de organisatie van de Milanese meubelbeurs Salone del Mobile laten weten het evenement uit te stellen. Reden: het om zich heen grijpende coronavirus.

Zie dit filmpje:

Nu is mijn Italiaans een beetje roestig (ik vermoed ongeveer net zo roestig als het Engels van Beppe Sala – die in het filmpje aan het woord is), maar als ik het wel heb, is de boodschap dat de beurs nu in juni zal plaatsvinden.

Van 16 tot en met 21 juni kunt u alsnog in de beurshallen terecht. Wat er met de vele onafhankelijke presentaties in het stadscentrum (en de wijken daaromheen) gebeurt, is niet helemaal duidelijk. Natuurlijk doen ook deze exposanten/ontwerpers er verstandig aan om de presentaties uit te stellen. Maar is dat ook voor iedereen mogelijk/betaalbaar? We houden u op de hoogte.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand