Home > Productnieuws > Verlichting > Light + Building neemt maatregelen tegen corona-virus

Light + Building neemt maatregelen tegen corona-virus

Delen

LIght + Building staat op til. Van 8 tot en met 11 maart wordt het tweejaarlijkse internationale evenement weer gehouden in Frankfurt. De beursorganisatie maakt bekend dat het speciale maatregelen treft in verband met het corona-virus. “De kans dat u besmet wordt op de beurs is minimaal.”

Begin maart is de gehele internationale licht- en gebouwtechnieksector weer te vinden in Frankfurt. In totaal verzamelen zich in het beurscomplex zo’n 2.640 exposanten en vele duizenden internationale vakbezoekers  De organisatie van Light + Building benadrukt dat de kans op besmetting met het corona-virus heel laag is. Niettemin neemt de beurs geen enkel risico en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen.

De extra maatregelen hebben vooral betrekking op de entreegebieden, deurklinken en liften. Deze zullen vaker en grondiger schhongemaakt worden. Bovendien zullen in heel het beursgebied desinfectiemiddelen worden geplaatst. ‘Niet is voor ons belangrijker dan de gezondheid van de bezoekers”, aldus Wolfgang Marzin, President en Chief Executive Officer van Messe Frankfurt.

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie