Home > Branche > Nieuws > Lichttrends in Design Post Amsterdam

,

Lichttrends in Design Post Amsterdam

Delen

Binnenkort wordt in Frankfurt weer de tweejaarlijkse beurs Light + Building gehouden. Voor wie geen tijd heeft om tussen 8 en 11 maart naar Frankfurt te reizen organiseert Design Post Amsterdam samen met de Nederlandse Vereniging voor Verlichtingskunde (NSVV) een informatieavond over de laatste lichttrends.

De bijeenkomst ‘Fascinating Lighting Design trends’ wordt gehouden op ! april van 17:30 tot 21:00 uur. “NSVV nodigt u uit voor deze inspirerende avond onder leiding van designjournalist Jeroen Junte. Jeroen geeft een kernachtige, visuele presentatie van de innovaties van Light + Building 2020, dé internationale lichtbeurs in Frankfurt.”

Sjoerd van Beers van BeersNielsen lichtontwerpers zal bezoekers tijdens de avond meenemen in zijn visie op lichtontwerp en de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. “De avond wordt afgesloten door dr. Ir Philip Ross. Hij belicht het onderwerp vanuit zijn academische en technische achtergrond.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand