Home > Branche > Nieuws > Inschrijving Creative Heroes geopend

,

Inschrijving Creative Heroes geopend

Delen

Capital C in Amsterdam, het ‘clubhuis voor de creatieven’, is op vrijdag 26 juni de locatie van de derde editie van de Creative Heroes Award. De inschrijving voor de prijs is geopend.

Tijdens het evenement in juni wijst de Nederlandse creatieve industrie de absolute helden van dit moment aan. “Creatieve verschilmakers en procesveranderaars met een blijvende, positieve impact op mens en maatschappij verdienen een spotlight.” Ken of ben jij de Creative Hero van 2020? Meld je dan voor 1 april 2020 aan op creativeheroesaward.com.

De jury wijst winnaars aan in vijf verschillende categorieën, die zijn ingedeeld naar mate van impact. De schalen lopen op van creatieve professionals die impact maken op persoonlijke schaal, lokale schaal, regionale schaal, landelijke schaal en impact op mondiale schaal. De jury selecteert per award maximaal vijf genomineerden. Tijdens de feestelijke awardavond in Capital C in Amsterdam kiest het aanwezige publiek als klap op de vuurpijl wie met de Superhero Award naar huis gaat.

creativeheroesaward.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie