Ahrend behaalt hoogste certificering sociaal ondernemen

PSO Nederland heeft aan Koninklijke Ahrend het PSO 30+ certificaat toegekend; de hoogst haalbare certificering op het gebied van sociaal ondernemen. Koninklijke Ahrend is de eerste grote industriƫle organisatie die dit certificaat behaalt.

De PSO meet in welke mate organisaties werkgelegenheid bieden aan kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat meer dan 30 procent van het totale personeelsbestand van dochterondernemingen Ahrend Nederland, Gispen Nederland en Presikhaaf Schoolmeubelen bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aan hen wordt gepast werk en begeleiding geboden.

Op woensdag 11 maart reikt John Berends, commissaris van de Koning in Gelderland, officieel het PSO 30+ certificaat uit aan Koninklijke Ahrend. De uitreiking zal plaatsvinden in deproductielocatie in Arnhem.

www.ahrend.com