Home > Branche > Nieuws > Megaman presenteert totale lichtoplossing

,

Megaman presenteert totale lichtoplossing

Delen

Megaman greep de onlanhgs gehouden beurs Facilitair aan om het concept ‘Projectservice’ te presenteren. Het betreft ‘een totale lichtoplossing voor projecten in de utiliteit, zorg, onderwijs, retail, industrie en horeca’. Volgens Megaman biedt dit de mogelijkheid om projecten te optimaliseren: “lagere investering, hogere kwaliteit en gegarandeerd eindresultaat door totaalontwerp.”

Binnen Projectservice is er sprake van een integrale projectaanpak, waarbij de klant wordt ontzorgd op het niveau van licht, gebouwgebonden installaties, sensoren, KNX, DALI, zigbee, bluetooth en stekkerbare installaties. “We integreren designwensen en de levering van alle toe te passen LED-armaturen.” Ook omvat het concept lichtberekening door functionele toetsing en ontwerp conform de NEN-normen, NSvV-gedragscode en Breeam-standaard. Tenslotte krijgt de klant een 3D-presentatie van het uitgewerkte lichtontwerp.

“De optimale integratie resulteert in een lagere investering zonder verborgen kosten, hogere kwaliteit en beter lichtresultaat voor de opdrachtgever”, aldus de van oorsprong Duitse lichtfabrikant over het op Facilitair gepresenteerde service-concept.

www.megaman.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie