Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Zitloze werkdag groot succes’

,

‘Zitloze werkdag groot succes’

Delen

“De resultaten van de Zitloze Werkdag zijn bekend en wij zijn erg blij en trots.” Dat stelt SKO uit Oldenzaal naar aanleiding van het evenement dat plaatsvond op 28 januari.

Meer dan dertig bedrijven én 2.500 deelnemers namen volgens SKO deel aan de Zitloze Werkdag. “Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan, gedeeld en geliked om deze dag een succes te maken”, aldus de woordvoerder. “Via de hashtag #staoptegenzitten hebben we enorm leuke inzendingen voorbij zien komen.” Deze week maakt Sitness de winnaars bekend van alle prijzen (waarover later meer…).

Tijdens de Zitloze Werkdag heeft SKO-directeur Robbert Nijhuis de bezetting op zijn werkplek voor die dag gemeten. “Ondanks zijn drukke agenda en vele afspraken heeft hij 33 procent achter zijn zits/sta bureau gestaan. We hebben dit gemeten door een sensor te koppelen aan onze GoBright-software voor bezettingsgraadmetingen.”

“Naast werkplekken kunnen we ook de bezetting van (vergader)ruimtes meten met deze software. Daarnaast gebruiken we GoBright voor het reserveren van vergaderruimtes en voor de digitale receptie.”

www.sko.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand