Home > Branche > Nieuws > Durable 100 jaar

,

Durable 100 jaar

Delen

Durable bestaat 100 jaar. Het begon allemaal op 7 februari 1920 met metalen indexeringstabbladen – in die tijd het modernste archiveringssysteem. Karl Hunke en Wilhelm Jochheim richtten toen samen een productiebedrijf op in het Duitse Iserlohn.

Durable – de naam werd in de jaren 50 voor het eerste gebruikt – is nog steeds eigendom van de stichtende families en is daarmee een voorbeeld van het succes van Duitse familiebedrijven over de hele wereld. “De producten van Durable zijn altijd pioniers geweest op het gebied van innovatie, efficiëntie en esthetiek. Langdurige samenwerkingen met de verdelers en een voortdurende ontwikkeling van de medewerkers zijn eveneens belangrijke onderdelen van het bedrijfsbeleid dat gericht is op duurzaam succes.”

“Overal ter wereld is de manier waarop we werken de afgelopen 100 jaar sterk veranderd. Het klassieke kantoor met typemachine en carbonpapier behoort net zo goed tot het verleden als het vervoer van goederen in koetsen. Computers, mobiele apparaten en werkmethodes zoals Kaizen en Agile Working hebben de werkomgeving net zozeer veranderd als de toenemende flexibiliteit in wanneer en waar we werken. Als gevolg daarvan biedt Durable tegenwoordig een breed scala aan moderne werkplekproducten voor vele verschillende branches: van tablethouders tot kabelmanagement, van organisatie- tot presentatieconcepten.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand