Home > Productnieuws > Verlichting > Verlichting op Euroshop

Verlichting op Euroshop

Delen

Dit jaar vindt weer de EuroShop in Düsseldorf plaats. Een van de productgroepen die er te verwachten zijn, is projectverlichting. Verschillende merken, waaronder Zumtobel en Megaman, geven te kennen de beurs aan te grijpen om producten te presenteren.

Van 16 tot en met 20 februari worden lichtoplossingen gepresenteerd die retailconcepten maken tot een plaats waar mensen merken beleven, voelen en willen. “Verheug uzelf vooral op de introductie: VIVO II”, aldus een woordvoerder van Zumtobel. Het bedrijf is te vinden in hal 9 op standnr. 56.


Ook Megaman is present op de beurs in Düsseldorf. Het bedrijf toont er onder meer DBT MARCO-armaturen. “MARCO-armaturen zijn drie fase EU Track-armaturen voor optimale uitlichten van objecten. MARCO-armaturen met DBT hebben een variabele bundelbreedte. Met één druk op de lens verandert de bundelbreedte van Spot naar Flood.” Megaman is te vinden op stand B12 in Hal 9.

www.euroshop.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand