Home > Branche > Nieuws > InventDesign neemt activiteiten Ramselaar over

,

InventDesign neemt activiteiten Ramselaar over

Delen

InventDesign, de specialist in de creatieve LED-verlichtingsmarkt, heeft onlangs de activiteiten en voorraden van Ramselaar Light Solutions overgenomen. Ramselaar is al tientallen jaren een begrip in de Nederlandse lichtwereld en een pionier op het gebied van LED-toepassingen.

Na 15 jaar uitvinden en produceren vind oprichter Ron Ramselaar het mooi geweest en stopt hij met zijn bedrijf, dat lichtoplossingen ontwikkelt voor de retail, horeca en musea. Ramselaar bedacht ook een LED-kaars voor kroonluchters in monumentale panden en kerken en creëerde diverse kunstzinnige lichtobjecten.

Met de overname door InventDesign zijn de klanten van Ramselaar Light Solutions ervan verzekerd dat hun projecten in goede handen blijven. Ramselaar werkt onder meer voor ABN-AMRO, Holland Casino, De Rijksgebouwendienst en Nederlandse Spoorwegen.

Ron Ramselaar over de overname: “Voor mij was het van essentieel belang dat mijn klanten in de toekomst met hun projecten terecht kunnen bij een bedrijf dat op iedere vraag van de klant een creatieve en innovatieve oplossing kan aanbieden. InventDesign heeft bewezen dit goed aan te kunnen en ik wens hun veel succes daarbij.”

www.inventdesign.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand