Home > Geen categorie > Taurac vertelt bij RTL over LED

, ,

Taurac vertelt bij RTL over LED

Delen

Taurac Lighting uit Hillegom is op zaterdag 8 februari om 16.30 uur te zien in het RTLZ- programma How It’s Done. In deze uitzending komen experts uit de LED-industrie aan het woord om meer informatie te geven over de mogelijkheden van deze lichttechnologie.

“Taurac zal als specialist op het gebied van LED-verlichting inzicht geven in de mogelijkheden van LED-verlichting voor ondernemers”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Het aanbod van LED-verlichting is groot. Hoe maakt een ondernemer daaruit nu een goede en vooral duurzame keuze? Tijdens deze uitzending geven Pieter van Ravenstein (directeur Taurac) en Roeland Jongejan (marketeer Taurac) antwoord op deze vraag. Ook verstrekken zij meer informatie over LED-verlichting en kansen die dit biedt voor ondernemers.

Taurac is producent van LED-verlichting. “Kwaliteit staat bij ons voor kwantiteit. Onze producten zijn ontwikkeld vanuit werk- en denkwereld van de elektrotechnische installateur en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor het verlichten van kantoren en bedrijfsruimtes. Ons assortiment bestaat uit verschillende onderdelen, zoals onder andere LED-panelen, downlights, highbays en nood- en vluchtwegverlichting.”

How it’s Done is een wekelijks TV-programma van RTLZ waarin inspirerende ondernemersverhalen over specifieke sectoren worden besproken. RTLZ zendt het programma uit op 8 februari om 16.30 uur. Herhalingen op maandag 10 februari om 10.30 uur en donderdag 13 februari om 16.30 uur.

www.taurac.com

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie