Hangend bureau

Delen

De zwaartekracht gebiedt dat een bureau poten heeft. Toch? Mispoes, dachten de initiatiefnemers van het product Nolex. Je kunt een bureaublad ook aan het plafond hangen.

Het concept werd bedacht door Philipp Overath, Maciej Walasek en Florian von Heißen, studenten aan de Technische Universiteit in het Duitse Darmstadt. Zij vermarkten het idee onder de bedrijfsnaam Floating Office.

Het bijzondere aan Nolex is niet alleen dat het bureaublad aan het plafond hangt, maar vooral ook dat het met de smartphone eenvoudig ‘opgetakeld’ kan worden aan het plafond. Op die manier wordt het probleem van ruimtegebrek van de eigentijdse thuiswerker opgelost, zo stellen de bedenkers.

www.floating-office.info

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand