Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Tilburgse studenten op Ambiente

Tilburgse studenten op Ambiente

Delen

Begin volgende maand vind in Frankfurt de beurs Ambiente plaats. Als ‘Future Thinkers’ op de beurs fungeren studenten van de Fontys University of Applied Science in Tilburg.

Tijdens Ambiente – van 7 tot en met 11 februari – zullen de studenten rondleidingen verzorgen langs de laatste trends op de beurs. Het betreft studenten van de opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle.

Het is overigens niet de eerste maal dat Ambiente Tilburgse studenten ‘de vloer’ geeft. Al vanaf 2012 worden studenten van de genoemde opleiding in staat gesteld om de laatste trends voor de beursbezoekers in kaart te brengen.

Tijdens de komende editie worden de trends ‘gewatched’ door vijf studenten. In de aanloop naar de beurs hebben ze een analyse gemaakt van de belangrijkste huidige maatschappelijke trends. Op de beurs zullen ze hun analyse ilustreren aan de hand van tentoongestelde producten.

De vijf ‘Furure Thinkers’ zullen hun visie geven in tours over de beursvloer. Vooral hal 8 zal hierbij aangedaan worden. De presentatie van de studenten zelf is te vinden in hal 9.

www.ambiente.messefrankfurt.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie