Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Programma World Workplace Europe 2020 bekend

Programma World Workplace Europe 2020 bekend

Delen

Het programma voor World Workplace Europe 2020, dat van 18 tot 20 maart gehouden wordt in de Kromhouthal in Amsterdam, is bekend. Op de line-up voor het congres staan prikkelende en inspirerende keynotes van Anders Indset, Wouter Truffino en Johnny Sundin. Dat hebben organisatoren FMN en IFMA bekendgemaakt.

World Workplace Europe 2020 heeft als thema ‘Future for Facilities’ en kent een vol programma met inhoudelijke sprekers, debatten en workshops, en een sterk toekomstgerichte invulling die wordt ingeleid door onteressante keynotes. Zo zal trendwatcher Johnny Sundin bezoekers meenemen op een tot nadenken stemmende trip naar het leven in de toekomst. “Met scherpzinnige analyses verkent hij met ons de spannende grens tussen heden en toekomst, tussen analoge en virtuele werkelijkheid, tussen nanotechnologie en een kosmisch perspectief. Met zijn achtergrond in media, events en communicatie, deelt Sundin gul zijn uitgebreide ervaring en kennis van onze gewoonten, houding en ideeën, zowel ten opzichte van succes als onze veranderingsbereidheid.”

Natalie Hofman, voorzitter FMN: “De facility manager ondergaat al enige tijd een transformatie naar een hypersociale ICT’er. De werkplek, de verduurzamingsopgave en de digitale transformatie in kantoren vragen om nieuwe kennis en inspiratie op deze gebieden. Voor WWE20 in Amsterdam heeft FMN samen met IFMA een mooi inhoudelijk programma samengesteld dat daar invulling aan geeft.”

“Als voorzitter van FMN kijk ik ernaar uit om geïnspireerd te worden door Wouter Truffino, een internationale proptech influencer die ons meeneemt in de digitale transformatie. Maar ook Johnny Sundin die zorgt dat onze hersenen niet alleen gezond maar ook gelukkig zijn. Anders Indset is een Zweedse filosoof die ons laat zien hoe het zaken doen ook anders kan. Kortom, een inhoudelijk event voor het facility management en vastgoeddomein waar we door sprekers en in workshoppen worden meegenomen in de toekomst van ons vakgebied.”

World Workplace Europe is volgens de organisatie het referentiekader voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologieën die van invloed zijn op de Europese FM-industrie en daarmee relevant zijn voor iedere facilitair professional van vandaag en morgen. “Met educatieve en inspiratiesessies worden relevant onderzoek en innovatietrajecten vanuit bedrijven en het onderwijs verkend en gedeeld. Het brede aanbod tijdens World Workplace Europe maakt het voor iedere deelnemer mogelijk zijn eigen programma samen te stellen dat is afgestemd op persoonlijke leerdoelen, uitdagingen, behoeften en interesses.”

Het volledige programma voor World Workplace Europe 2020 is te vinden op

https://worldworkplaceeurope.ifma.org/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie