Home > Productnieuws > Verlichting > Internationale top op Light + Building

Internationale top op Light + Building

Delen

Tuurlijk, het duurt nog ruim een maand. Want Light + Building gaat ‘pas’ op 8 maart van start (en duurt tot en met 11 maart). Maar toch loopt de internationale licht- en gebouwtechniek-sector zich langzamerhand warm voor het tweejaarlijkse evenement in Frankfurt.

Er zal ook deze editie weer van alles te beleven zijn. Volgens de beursorganisatie zullen bezoekers in Frankfurt andermaal de ‘wie is wie’ van de internationale markt treffen. Van 8 tot en met 11 maart is de beursvloer gevuld met maar liefst 2.700 aanbieders op tal van technische gebouwgerelateerde vlakken.

Denk hierbij niet alleen aan verlichting, maar vooral ook aan de laatste ontwikkelingen op geïntegreerde gebouwtechniek. Wie wil weten wat de gehypte term ‘smart building’ nu eigenlijk precies inhoudt, en welke marktrijpe producten er in dit opzicht zoal op de markt worden gebracht, wordt met klem aangeraden om een bezoek te brengen aan de beurs. En plan er wat tijd voor in, want de beursvloer is imposant groot.

www.light-building.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie