Home > Overig nieuws > FMN lanceert FMN Young

FMN lanceert FMN Young

Delen

Met de lancering van FMN Young trapte FMN in het EYE Filmmuseum Amsterdam samen met platinum-partner Facilicom Group en ruim 190 facilitair professionals het jaar 2020 af en gaf de vakvereniging voor het facilitaire domein het startschot voor de viering van haar 25-jarig jubileum.

Binnen FMN is FMN Young een nieuw netwerk voor studenten facility management en facilitair professionals tot en met 30 jaar. Doel van het netwerk is om kennis te delen, inspiratie op te doen en op enthousiaste wijze de verbinding met het werkveld en vakgebied te leggen.

De introductie van FMN Young vond geheel toepasselijk plaats met de vertoning van een korte film op het bioscoopscherm, waarin FMN Young op vlotte wijze haar missie kenbaar maakt aan de aanwezigen. Vol trots meldde Mirjam van den Dool, voorzitter van FMN Young, daarna dat in korte tijd al veel young professionals, FM-studenten en andere partijen uit het werkveld zich bij haar en haar kernteamleden hebben gemeld: “Logisch, want met FMN Young dragen we op een leuke, zinvolle manier bij aan het vergroten van een relevant netwerk voor studenten en young professionals en hun rol als ambassadeur van het facilitaire vakgebied. Onze frisse blik en onze frisse ideeën houden tegelijkertijd de gevestigde orde scherp.”

FMN-voorzitter Natalie Hofman was in haar nieuwjaarstoespraak vol lof over het initiatief. Zij is blij met de energie die FMN Young brengt en verwacht dat het nieuwe netwerk het bestuur scherp houdt door het invullen van de toekomststoel. “We vieren dit jaar dan wel ons zilveren jubileum, maar vandaag voelen we ons vooral 25 jaar jong!” Ook gastheer Geert van de Laar van Facilicom Group is blij met het initiatief FMN Young en benadrukt dat young professionals de sleutel tot succes kunnen zijn. “Binnen Facilicom bieden wij young professionals alle ruimte om te ontdekken, te leren en te experimenteren. Een triple-win voor de professional, het vakgebied en voor onze organisatie.”

www.fmn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand