Home > Productnieuws > Verlichting > Storax verdeler van Skylux

Storax verdeler van Skylux

Delen

Storax is officieel verdeler van Skylux lichtkoepels in Nederland. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Storax is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals bijvoorbeeld vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken. Onlangs is het assortiment nog verder uitgebreid met Skylux lichtkoepels.

Het Skylux-assortiment biedt volgens een woordvoerder voor iedere situatie een oplossing. “Het complete programma bestaat uit lichtkoepels van glas, kunststof of combinatie van glas en kunststof. Skylux lichtkoepels zijn vooruitstrevend qua design, kwaliteit en duurzaamheid. Wij staan voor onze kwaliteit en geven daarom 10 jaar fabrieksgarantie.”

Skylux scoort volgens Storax ook goed wanneer isolatie of hittewering belangrijk is en biedt met het assortiment een grote diversiteit aan afmetingen en opties zoals insectengaas, binnenzonwering, LED verlichting en  besturingssystemen. “Daarnaast zijn er RWA systemen en koepels voor daktoegang. Met Skylux lichtkoepels biedt Storax voor ieder nieuwbouw of renovatie project een geschikte oplossing.”

De hoofdfunctie van koepels is natuurlijk het verzorgen van lichtinval. “Hier is bij de ontwikkeling veel aandacht voor geweest, waardoor Skylux lichtkoepels tot 40 procent meer lichtinval bieden dan traditionele oplossingen.”

www.storax.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie