Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Prijs voor Ntgrate

Prijs voor Ntgrate

Delen

Ntgrate heeft een Muuuz International Award (MIAW) in de wacht gesleept in de categorie ‘Interieur’. De uitreiking vond plaats in het prestigieuse Grand Hôtel Intercontinental in hartje Parijs.

Het professionele Franse webplatform Muuuz organiseerde de MIAW Awards in samenwerking met het Franse architectenvakblad d’a magazine. Ntgrate won van talrijke producten/merken van over de hele wereld. “We zijn dan ook bijzonder trots en vereerd dat we voor ons innovatieve werk erkend worden”, aldus Pascal Vantomme van het bedrijf.

“Het is belangrijk dat een van onze meest recente innovaties, nrgrate Versatile de MIAW Award gewonnen heeft. Er waren heel wat belangrijke Franse (interieur) architecten op de uitreiking van de Awards in Parijs. We waren dan ook erg tevreden met het behalen van de MIAW Award in Parijs.”

Het winnend product Versatile werd ontworpen samen met Belgisch designer Gerd Couckhuyt. “Overal zie je vierkanten en rechthoeken”, aldus de ontwerper. “Iedereen verbergt de voegen. Ik doe bewust  het omgekeerde: het lijnenspel moet opvallen. Zo krijgt je vloer pas echt een ziel.”

www.ntgrate.eu

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie