Home > Overig nieuws > Overeenkomst tussen TOPdesk en GoBright

Overeenkomst tussen TOPdesk en GoBright

Delen

TOPdesk, een specialist in service management, en GoBright, een software developer op het gebied van room booking, desk booking en visitor management, kondigen een nieuwe samenwerking aan.

TOPdesk heeft GoBright geselecteerd als partner voor de room management-oplossingen. De samenwerking is gericht op TOPdesk-gebruikers die TOPdesk gebruiken in combinatie met Outlook Room Booker. “De link tussen TOPdesk en Outlook wordt gerealiseerd door Scope4mation. waarin GoBrights room management platform naadloos geïntegreerd kan worden.”

“Dankzij de samenwerking tussen TOPdesk en GoBright hebben facility managers beter inzicht in het gebruik van hun vergaderruimtes. Bovendien helpt het bij het bereiken van een veel hogere bezettingsgraad. Als een gebruiker niet komt opdagen, wordt de ruimte automatisch weer als beschikbaar gerapporteerd.”

Gebruikers kunnen ruimtes eenvoudig reserveren via de display unit, via Outlook, via TOPdesk of de GoBright app. “Dit maakt het simpel om passende ruimtes te vinden en te reserveren.”

Chris Wiegeraad, commercial directeur van GoBright: “de kracht van de samenwerking zit hem in het alomvattende service-aanbod. We combineren TOPdesk, Outlook en GoBright. Dat geeft gebruikers een verbeterd gebruiksgemak en meer functionaliteit. En dat is precies ons doel.”

Ard van Spelde, partner manager bij TOPdesk: “De toegevoegde waarde voor onze klanten is dat het reserveren van ruimtes een stuk makkelijk wordt. Bovendien kunnen dankzij de samenwerking de dure vierkante meters overlegruimte optimaal benut worden. Het is dus een win-win situatie voor gebruikers en facility managers.”

https://www.topdesk.com
www.GoBright.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie