Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Lezing Kitty de Groot op Vakbeurs Facilitair

Lezing Kitty de Groot op Vakbeurs Facilitair

Delen

Ook dit jaar zal Kitty de Groot weer een lezing verzorgen tijdens de Vakbeurs Facilitair. Op donderdag 30 januari zal zij om 13.00 uur spreken over ‘Strategisch Huisvesten’.

Kitty de Groot is een bekende naam in de interieurbranche. Zij werkt onder meer als hogeschool-docent aan Hogeschool Windesheim en is daarnaast actief als publicist (onder andere voor Inside Information) op het gebied van design thinking en interieur. Teven is zij auteur van het bekende boek #Nieuwe Werkvormen.

Tijdens de Vakbeurs Facilitair zal zij spreken namens Office Academy, het onderwijsinstituut waarvoor zij teven het docentschap vervult. In de lezing ‘Strategisch Huisvesten’ zal De Groot onder meer aandacht vragen voor allerlei strategisch kwesties die komen kijken bij het inrichten van werkruimtes. Dit in het kader van de volledig vernieuwde opleiding Hogere Huisvestingskunde die dit jaar van start zal gaan.

De lezing vindt zoals gezegd plaats op 30 januari om 13.00 uur. Office Academy is er voorts te bezoeken op stand M5. Vakbeurs Facilitair wordt gehouden van 29 tot en met 31 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Via deze link kunt een een gratis entreebewijs voor de beurs bemachtigen.

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand