Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > IMM van start

IMM van start

Delen

Het is een gekkenhuis in de mailbox van de Inside Information-redactie. En dat komt niet alleen door de vele nieuwjaarswensen. Minstens zoveel berichten zijn gewijd aan de aanstaande IMM. Blijkens onze mailbox zullen weer tal van bedrijven hun waren vertonen op de jaarlijkse internationale meubelbeurs in Keulen. De beurs gaat vandaag maandag 13 januari van start.

De IMM vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 19 januari in de KölnMesse. Verwacht net als andere jaren een overvloed aan nieuwe interieurproducten, waarbij het onderscheid tussen woon- en projectmeubilair vaak niet tot nauwelijks meer herkenbaar is: in de werkomgeving willen we tegenwoordig ook ‘gezellige’ elementen, en in de woonsfeer zijn zaken als ‘duurzaamheid’ en ‘functionaliteit’ anno 2020 gewoon ook erg belangrijk.


Wie zich wil vergewissen van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied doet er daarom verstandig aan om zich tussen de 13e en de 19e januari naar Keulen te reppen. Al was het alleen maar omdat de afstand naar de Duitse Domstad net iets beter behapbaar is dan de reis naar Milaan die later dit voorjaar voor velen weer potentieel op het programma staat. Of heeft de vliegschaamte u nog steeds niet definitief bevangen?

https://www.imm-cologne.com/

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand