Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Coretec grijpt Domotex aan voor productpresentatie

Coretec grijpt Domotex aan voor productpresentatie

Delen

De Stone-collectie Ceratouch van vloerenfabrikant Coretec wordt gelanceerd op Domotex Hannover Stand Hal 12 B98. de beurs vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2020.

Ceratouch is de jongste telg uit de Coretec familie van meerlagige harde vloeren. “We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet”, aldus een woordvoerder. “Ceratouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer.”

Ceratouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren. De producten zijn opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van PVC. “Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan.”

Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van een Ceratouch-vloer volgens het bedrijf snel en supereenvoudig. “Er komt immers geen lijm bij kijken en dit opent alvast talloze nieuwe mogelijkheden voor de project- en renovatiemarkt. Ceratouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg.Dankzij het kliksysteem is de vloer zelf-uitlijnend waardoor de tussenkomst van een dure en drukbezette professionele vloerder niet strikt noodzakelijk is.”

Naast het residentieel gebruik is een Ceratouch-vloer volgens de woordvoerder ook ideaal voor de project- en renovatiemarkt. “De ondergrond hoeft niet vlak te zijn en vergt geen voorbereidend werk. Ceratouch past zich aan de meeste oneffenheden aan. Zelfs de bestaande vloer mag blijven liggen, Ceratouch kan er zo bovenop. Plaatsing en verwerking zijn makkelijk en eenvoudig dankzij het beperkte gewicht, de losse plaatsing zonder lijm en het kliksysteem. Ceratouch is dezelfde dag beloopbaar en vermijdt een dure opschorting van de commerciële activiteiten.”

www.coretecfloors.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie