Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Domotex in volle gang

Domotex in volle gang

Delen

De Domotex is momenteel in volle gang. De beurs in Hannover vindt plaats van 10 tot en met 13 januari en zal – voor de eerste keer – een gehele hal (hal 8) inrichten in het kader van de trendmanifestatie ‘Atmysphere’.

“In Hal 8 worden bezoekers begroet met een grote textiele horizon, waarop water en bomen zijn geprojecteerd. Dit vormt het decor voor het kernthema ‘Atmysphere'”, aldus een woordvoerder van de beursorganisatie. Met deze manifestatie wil de beurs laten zien op welke wijze tapijten en andere vloerbedekkingen een bijdrage kunnen leveren aan het verhogen van het welbevinden van gebruikers.

“Creatieve installaties zullen tonen hoe de esthetiek van vloerproducten kunnen bijdragen aan de totale atmosfeer, hoe akoestische kwaliteiten het lawaai in de ruimte kunnen reduceren, en hoe ecologische productie tot een gezonder binnenklimaat kan leiden.”

Tal van fabrikanten en aanbieders doen mee aan de presentatie in Hal 8 van het Hannover beurscomplex. De trendmanifestatie is ontworpen door ontwerpstudio Schmidhuber. Overigens zullen er dagelijks ook architectenlezingen gehouden worden en zullen architecten tours verzorgen langs hun persoonlijke highlights op de beurs.

www.domotex.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie