Home > Branche > Nieuws > Tarkett presenteert Nederlandse Restart-partners

,

Tarkett presenteert Nederlandse Restart-partners

Delen

Tarrkett is ervan overtuigd dat we verstandig moeten omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen. Met de overtuiging om te werken aan een duurzamere, circulaire economie hebben de eerste partners toegezegd samen te werken aan het ReStart-programma van Tarkett.

“Met het ReStart-programma werken we samen met onze partners om snij-en restafval van onze vloeren op een duurzame manier te beheren”, aldus het bedrijf. “Wij zijn blij dat onze ReStart partners dezelfde visie delen en willen samenwerken aan een duurzamere toekomst.”

Het ReStart-terugnameprogramma helpt volgens Tarkett bij het maken van de overstap naar een duurzamer economisch model. “We willen bijdragen aan een duurzame toekomst door onze klanten te helpen bij het beheer van snij- en restafval van vloeroplossingen. Op die manier helpen we met het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan ons ReStart-inzamelprogramma. Samen maken we het verschil!”

Het bedrijf is trots op de eerste Nederlandse ReStart-partners die de overstap maken naar een duurzamer economisch model.

www.tarkett.com 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie