Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Heimtextil in volle gang

Heimtextil in volle gang

Delen

As we speak – van 7 tot en met 10 januari – vindt in Frankfurt de beurs Heimtextil plaats. Het evenement is jarig: Heimtextil wordt dit jaar voor de vijftigste maal gehouden.

In het omvangrijke beurscomplex in Frankfurt zijn momenteel 2.952 bedrijven uit 65 landen vertegenwoordigd. Zij bieden een uiteenlopend aanbod aan woon- en projecttextiel. Volgens de organisatie is de huidige editie een bijzondere, en niet alleen vanwege de verjaardag. Want net als in andere sectoren is de textielsector snel aan het veranderen, bijvoorbeeld door technologische en duurzaamheidsontwikkelingen. Dit is dan ook volop te zien op de beurs.

Op de beursvloer zijn tal van speciale manifestaties te vinden, waaronder beursgebieden die geheel aan ‘groene’ oplossingen gewijd zijn, en natuurlijk beurspresentaties die bezoekers de laatste trends tonen. Daarmee is Heimtextil op de vijftigste verjaardag andermaal een interessante beurs voor iedere professional, werkzaam in de interieurindustrie. Toch nog maar even naar Frankfurt rijden dus?

https://heimtextil.messefrankfurt.com/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie