Home > Branche > Nieuws > Samenwerking Re Use Materials en Mandèl Circular Buildings

,

Samenwerking Re Use Materials en Mandèl Circular Buildings

Delen

Data- en consultancybureau Re Use Materials (Heerlen) en Mandèl Circular Buildings (Ede) hebben de hand geschud op een nauwe en innovatieve samenwerking. Samen maken ze zich vanaf 2020 sterk de vastgoedsector in Nederland circulair te maken.

Deze bundeling van krachten komt samen in één digitaal systeem, waarin beheers- en onderhoudsdata gekoppeld worden aan circulaire diensten zoals materialen- en gebouweninventarisaties, onventarisaties voor materialen(her)gebruik, conditiemetingen, meerjaren onderhoudsplanningen, begeleiding bij aanbestedingen en bestekprocedures, et cetera.

“Bijzonder aan de samenwerking is dat dankzij de verbreding van diensten opdrachtgevers geholpen kunnen worden met een groot scala aan vastgoedvraagstukken”, stellen de beide bedrijven. “Hiermee wordt ingespeeld op de snel ontwikkelende markt en de alsmaar groeiende behoefte aan circulariteit, digitalisering en inzicht.”

www.reusematerials.nl 
www.mandel.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie