Home > Branche > Nieuws > Nieuwe uitstraling voor mFLOR

,

Nieuwe uitstraling voor mFLOR

Delen

Vloerenbedrijf mFLOR gaat het nieuwe jaar in met een nieuwe uitstraling. De volledig nieuwe ‘look & feel’ passen volgens de woordvoerder bij de hoge kwaliteit van de producten van het bedrijf.

De nieuwe uitstraling komt onder andere tot uiting in de nieuwe brochure, de displays en de nieuwe website. “De producten van mFLOR staan voor kwaliteit, in alle opzichten. De PVC vloeren van mFLOR zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij mFLOR bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer. Daar hoort ook een hoogwaardige merkuitstraling bij!”

“Bij mFLOR kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren”, vervolgt de woordvoerder. “In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC-vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden zijn.”

www.mflor.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand