Home > Branche > Nieuws > BNI in Forum

,

BNI in Forum

Delen

Onlangs werd in Groningen het Forum geopend. NL Architects realiseerde met het gebouw een architectonisch hoogstandje, waar je niet snel op uitgekeken raakt. Ook het interieur is opmerkelijk. BNI houdt op 5 februari een bijeenkomst met de interieurarchitecten.

“Een interieurarchitectuurlezing en -rondleiding met de Munnik-deJong-Steinhauser voor vakgenoten”, aldus een woordvoerder. “Zij presenteren ons met welke visie deze opgave 4 jaar terug is geïnterpreteerd. Hoe is het project aangepakt, hoe is er samengewerkt en wat is er gerealiseerd. Met volop ruimte voor vragen en dialoog tussen vakgenoten.”

Aansluitend volgt een uitgebreide rondleiding. Aanmelden voor deelname kan via de website van de bni.

www.bni.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand