Home > Productnieuws > Verlichting > SLV kijkt terug op geslaagd biofilie-evenement

SLV kijkt terug op geslaagd biofilie-evenement

Delen

SLV Nederland organiseerde onlangs het evenement ‘Biofilie, licht en verlichting’ in de Manufactuur in Venlo. Het kennis- en netwerkevent vond op 28 november 2019 plaats in samenwerking met ‘Duurzame Dwarsdenkers’.

Enkele medewerkers van SLV Nederland gaven een beknopte indruk van hun huidige werkzaamheden en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en biofilie. Sandra Baan van IBI2 nam het publiek mee in de wereld van biofilie en ‘biophilic design’. Marcel van der Steen van OliNo stelde het belang van daglicht voor de mens aan de orde. Arno van Remortel en Joop Karremans zorgden middels een korte pitch vanuit Fair Venlo voor extra verdieping ten aanzien van het aspect duurzaam ondernemen en de aandacht voor de Sustainabile Development Goals voor 2030.

De presentaties zijn te bekijken via https://www.hulpbijverlichting.nl/biofilie/default.asp…

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand