Home > Branche > Nieuws > Kennismiddag NSVV in Blokzijl

,

Kennismiddag NSVV in Blokzijl

Delen

Ook Blokzijl heeft met ingang van dit jaar een eigen lichtfestival: Lights in Blokzijl. Het Kernteam Lighting Design van de NSVV organiseert tijdens het lichtfestival een kennismiddag.

“Op 17 december deelt het Kernteam kennis, inspiratie en boeiende ontwikkelingen, er is volop gelegenheid om kennis te maken en te sparren met het Kernteam en met de deelnemers en aansluitend nuttigen we een maaltijd in het Dorpshuis van Blokzijl”, aldus een woordvoerder. “Na het eten sluiten we de Kennismiddag af met een sfeervolle rondleiding langs de lichtkunstwerken van Lights in Blokzijl.”

Op zeven locaties in het schilderachtige dorp zijn lichtkunstwerken te zien, ontworpen en gebouwd door studenten en (internationale) lichtontwerpers. De kunstwerken zijn van 12 tot en met 22 december te bewonderen.

Deelnemen aan de kennismiddag kan door een mail met contactgegevens te sturen naar: [email protected]

www.nsvv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie