Home > Branche > Nieuws > Ierland sluit zich aan bij LightingEurope

,

Ierland sluit zich aan bij LightingEurope

Delen

De Lighting Association Ireland heeft zich aangesloten bij LightingEurope. Dat meldt laatstgenoemde organisatie in een persbericht.

De Ierse lichtvereniging heeft 24 leden en representeert daarmee lichtfabrikanten, -verdelers en -ontwerpers. “LightingEurope verwelkomt de Lighting Association Ireland”, aldus Ourania Georgoutsakou, secretaris-generaal van LightingEurope. “We delen een gezamenlijke visie op het promoten van de voordelen van goede verlichting. We zien ernaar uit om samen te werken met de LAI.”

LightingEurope is een internationale brancheorganisatie van verlichtingsbedrijven. De organisatie is gevestigd in Brussel en vertegenwoordigd nu in totaal 34 Europese bedrijven en nationale organisaties. De Nederlandse NSVV kan niet onder de leden gevonden worden; de NVFN (de organisatie van aanbieders van noodverlichting) is wel aangesloten bij de Europese club. Hetzelfde geldt voor Signify (het voormalige Philips Lighting).

www.lightingeurope.org

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand