Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ook Rolf Benz in de prijzen

,

Ook Rolf Benz in de prijzen

Delen

De prijzenregen houdt nog even aan. Op de redactie van Inside Information struikelen de persberichten over de German Design Awards over elkaar. Ook Rolf Benz heeft in dit kader goed nieuws te melden. De meubelfabrikant won twee prijzen.

Rolf Benz is blij met twee nieuwe prijzen. De meubelfabrikant uit het Zwarte Woud ontvangt de “German Design Award Winner” voor Addit en VOLO.

VOLO is sinds de IMM Keulen 2019 op de markt. Het meubelprogramma van Labsdesign is modulair ontworpen en biedt vele mogelijkheden. “Het bankprogramma maakt harmonieuze indelingsoplossingen mogelijk in alle denkbare afmetingen”, aldus de fabrikant. “Daarbij kan elk los element naar keuze vrij in de ruimte staan of gekoppeld worden.”

Addit werd voor het eerst gepresenteerd op de meubelbeurs van Milaan 2019. “De innovatieve bank van Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger past zich altijd aan aan moderne leefstijl. Modulair ontworpen, ontstaat een zeer persoonlijk levenscollage.

De German Design Award wordt uitgereikt door de Duitse Design Council in Frankfurt. Eén keer per jaar selecteert een gerenommeerde jury innovatieve producten waarvan de fabrikanten en ontwerpers baanbrekend zijn in de internationale designwereld.

www.rolf-benz.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand