,

Aeris gelauwerd

Delen

Objectstoel Numo van Aeris heeft de internationale Premium Award in de categorie Excellent Product Design – Furniture gewonnen tijdens de uitreiking van de German Design Awards.

De internationale jury, die vooraanstaande ontwerpers uit alle disciplines van het design bij elkaar brengt, heeft de prijs onder meer toegekend voor de uitstekende esthetiek en designkwaliteit, alsook voor het innovatieve bewegingsmechanisme van de stoel. Op de grootste consumentengoederenbeurs Ambiente 2020 zal Aeris op 7 februari 2020 in Frankfurt de German Design Award in aanwezigheid van zo’n 1.600 internationale gasten in ontvangst nemen.

“De Numo combineert tijdloos design met een nieuw, buitengewoon bewegingsmechanisme”, schrijft Aeris in het persbericht over de prijs. “Daardoor volgt de designstoel de natuurlijke bewegingen naar voren en naar achteren van de mensen die erop zitten en zorgt zo voor positieve schommelingen. Op de numo zit je niet alleen comfortabel, maar ben je ook in beweging, en wel op kantoor, tijdens vergaderingen en conferenties net als thuis aan de eettafel.” Eerder won de stoel ook al een prijs bij de Benelux Office Products.

De German Design Award is een van de grootste internationale designwedstrijden. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Rat für Formgebung – het Duitse competentiecentrum voor design, merk en innovatie – en beoordeeld door een internationale jury van experts van topklasse. Sinds 2012 heeft de wedstrijd unieke designtrends in drie categorieën ontdekt en gepresenteerd: Excellent Product Design, Excellent Communications Design, Excellent Architecture.

www.aeris.de/nl/numo/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie