Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Prijsverhoging bij Duitse stoelenproducent

,

Prijsverhoging bij Duitse stoelenproducent

Delen

Klöber informeert de markt over een prijsaanpassing per 1 januari 2020. Het gaat om een gemiddelde verhoging van 2,5 procent over het hele assortiment.

Als premium producent met een overtuigde keuze voor de productielocatie Duitsland staat Klöber al meer dan 80 jaar voor innovatieve zitoplossingen. “Met een in tientallen jaren verworven know-how en met veel gedrevenheid zullen onze circa 120 medewerkers kwaliteit, service en technologie op het hoogste niveau blijven garanderen”, aldus Klöber-directeur Ralf Johow in een schrijven aan de relaties.

Johow geeft de volgende reden voor de prijsverhoging. “Diverse factoren, zoals door onze leveranciers verhoogde materiaalprijzen voor kunststoffen en schuimstoffen en de stijgende bedrijfskosten voor gas en elektriciteit, zullen in 2020 leiden tot een gemiddelde prijsverhoging van 2,5 procent over het gehele assortiment.”

De Klöber-prijslijst wordt momenteel aangepast aan de assortimentswijzigingen en kan vanaf week 49 worden gedownload. Meer informatie over de nieuwe prijslijst volgt begin december in een aparte nieuwsbrief.

www.kloeber.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie