Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > IVC Commercial partner van Broeinest Eindhoven

IVC Commercial partner van Broeinest Eindhoven

Delen

IVC Commercial is met ingang van december 2019 ‘premium partner’ geworden van Broeinest Eindhoven. Dat meldty het vloerenbedrijf in een schrijven aan de pers. IVC zal haar collectie inspirerende vloeren op creatieve wijze presenteren. Stalen en documentatie zijn uitgebreid aanwezig.

Broeinest is een materialenbibliotheek en ontmoetings- en samenwerkingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper beter te bedienen, begrijpen en bereiken.

Momenteel is in broeinest Eindhoven de presentatie van IVC te zien zoals deze werd getoond in de New Materials Route tijdens Dutch Design Week, met het thema ‘Below the Surface’. IVC toont een gedurfd kunstwerk van diverse vloercombinaties: een stijlvol patroon van tapijttegels, heterogeen vinyl, LVT en studio moods; all Made in Belgium. Begin 2020 zal er een nieuw concept gepresenteerd worden.

www.ivc-commercial.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie