Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Kusch+Co ‘doet’ weer ziekenhuis

Kusch+Co ‘doet’ weer ziekenhuis

Delen

Kusch+Co biedt speciale inrichtingsoplossing en producten aan die afgestemd zijn op het marktsegment Health. Onlangs heeft deze firma het beroemde Berlijnse ziekenhuis Charité – Universitätsmedizin Berlin aan de referentielijst toegevoegd.

De Charité is het oudste ziekenhuis in Berlijn en met ongeveer 3.000 bedden behoort het tot de grootste universiteitsklinieken van Europa. Het universitair ziekenhuis telt vier campussen, 279 professoren en ongeveer 7.500 studenten. In het kader van de grootschalige renovatie- en saneringswerkzaamheden van het beddenhuis van de Campus Charité Mitte koos het universitair ziekenhuis voor het interieurconcept van Kusch+Co, waarin alle producten perfect op elkaar afgestemd zijn, zodat de zitmeubelen en tafels de gewenste atmosfeer scheppen in de patiëntenkamers, de recreatieruimtes voor het personeel, de wachtzalen, de kantoren en het café.

“Vooral de veelzijdig inzetbare series Arn, Volpino en Uni_verso vielen bijzonder in de smaak, en kenmerken zo de nieuwe inrichting van het beddenhuis in de Charité”, aldus Kusch+Co over het project. De fabrikant toonde eerder de competenties op het gebied van ‘healthcare’ al in het ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk, het Bronx-Lebanon Hospital in New York en het City of Healthcare in Dubai.

www.kusch.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand