Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Drentea-meubel gepresenteerd in Eindhoven

,

Drentea-meubel gepresenteerd in Eindhoven

Delen

Nu het stof langzaam is neergedaald kunnen we de balans opmaken van de Dutch Design Week. Het was een drukbezocht evenement met vele verrassingen en soms een teleurstelling. De nieuwe Ypsilon van Drentea past in geen van beide categorieën. Het mooie en functionele meubelsysteem was namelijk al aangekondigd. Maar dat maakt het niet minder speciaal.

Ypsilon is een compleet flexibel en schakelbaar systeem, ontworpen voor zowel zittend als staand werken. “Alle duo-werkplekken van Ypsilon zijn elektrisch verstelbaar tot stahoogte en zijn voorzien van geïntegreerde akoestische panelen en een handig geplaatste kabelgoot die aan beide zijden goed toegankelijk is. Design, functie en ergonomie gaan perfect samen.”

Bijzonder aan het systeem is onder meer dat het werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Foklab, onderdeel van Fokkema Architecten. “Het nieuwe werken is veranderd. Dat vraagt om een nieuwe kijk op design. Drentea is daarom een creatieve samenwerking aangegaan met Foklab om de ultieme werk­plek voor iedereen te ontwikkelen.”

Ypsilon is Drentea’s nieuwste concept op het gebied van werkplekken. “De eerste leveringen staan gepland in mei en juni van 2020.”

www.drentea.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie