Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District weer in Van Nelle Fabriek

,

Design District weer in Van Nelle Fabriek

Delen

Ook de achttiende editie van Design District vindt plaats in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Dat meldt het organiserende Puur Design Producties. “Geen stad die beter past bij het evenement dan de havenstad.”

“De prachtige monumentale fabriek heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op zowel deelnemers als bezoekers”, vervolgt de woordvoerder van Design District. “Bovendien staan er op het terrein van Van Nelle veel positieve ontwikkelingen op de planning, zoals meer parkeerplekken en dus betere bereikbaarheid. Blokkeer 3, 4 en 5 juni 2020 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent!”

De inschrijving voor het evenement begint binnenkort. “Wij gaan zorgen voor een inspirerend en overzichtelijk evenement, waar je als bezoeker binnen een dag helemaal bij kunt zijn op het gebied van interieurdesign. Deelnemers van afgelopen editie krijgen komende maand als eerste de mogelijkheid om in te tekenen, maar we hebben zeker ook weer plek vrij voor leuke nieuwe deelnemers. Naast een superaanbod op de beursvloer blijven we waar mogelijk verbeteren zodat Design District 2020 je beste beursbezoek van het jaar wordt!”

De organisatie heeft ook nog een vraag voor ervaren Design District-bezoekers (die er – het jarenlange succes van de beurs in ogenschouw nemend – volop moeten zijn): “Ben je een trouwe bezoeker van Design District en wil je graag meedenken over de toekomst van het evenement? Wij zoeken kandidaten voor de Design District Denktank. In eerste instantie zouden we graag wat vragen per email willen stellen over je voorgaande en komende beursbezoeken. Heb je interesse om daaraan mee te werken? Stuur dan een kort mailtje met naam, functie en leeftijd naar [email protected].”

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand