,

Aeris in de prijzen

Delen

De nieuwste zit-innovatie van Aeris, de bewegende designstoel Numo, ontvangt de Benelux Office Products Award 2019 in de categorie Office Interior. De onderscheiding werd op 10 oktober 2019 in het kader van de Benelux Office Night in de Recidence Rhenen in Nederland uitgereikt.

De geslaagde combinatie van tijdloos design en een nieuwe bewegingsmechaniek overtuigde de jury, die bestond uit consumenten, de vakpers en kantoorexperts. “De onderscheiding met de Benelux Office Products Awards bewijst ons eens te meer dat functie en hoogwaardig design elkaar uitstekend kunnen aanvullen. De Numo is een eyecatcher en feel-good place in één, op kantoor evenzeer als thuis. Met de flexibiliteit en de vele individuele vormgevingsmogelijkheden van de stoel lijken wij een gevoelige plek te hebben geraakt”, benadrukt Dietlind Walger-Hutter, hoofd productontwikkeling bij aeris.

 

www.aeris.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie