Home > Branche > Nieuws > Ellen de Vries voorzitter expertgroep Lichthinder

,

Ellen de Vries voorzitter expertgroep Lichthinder

Delen

Nieuws van de NSVV. Na precies 18 jaar, 7 maanden en 9 dagen draagt Henk Stolk het voorzitterschap van de expertgroep Lichthinder over aan Ellen de Vries.

Henk heeft in een afscheidsbrief  die gericht is aan alle leden van de NSVV, deze tijdspanne uitvoerig beschreven. Ellen de Vries (Het Lux Lab) neemt het stokje met gepaste trots over en kijkt er naar uit om samen met  de expertgroep Lichthinder een vervolg te geven aan de vele aspecten die kleven aan het fenomeen Lichthinder.

Henk Stolk blijft betrokken bij de NSVV. De workshops Lichthinder blijft hij met verve verzorgen evenals het beantwoorden van de vele vragen over lichthinder. “Wij danken Henk voor zijn bevlogen inzet van de afgelopen 18 jaar, 7 maanden en 9 dagen en wensen hem nog vele lichthindervrije jaren”, aldus de NSVV.

www.nsvv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand