Home > Geen categorie > Steelcase overtreft eigen verwachtingen

,

Steelcase overtreft eigen verwachtingen

Delen

Het gaat goed met Steelcase. De Amerikaanse fabrikant van projectmeubelen maakt bekend zelfs de eigen verwachtingen overtroffen te hebben. Dat staat te lezen op de Duitse informatie-site Euwid.

Met een omzet van 998 miljoen dollar in het tweede kwartaal van boekjaar 2019-2020 gaat het bedrijf over de eigen prognose van max. 995 miljoen dollar heen. Gerekend ten opzichte van vorig jaar betekenen de huidige cijfers een groei van maar liefst 14 procent.

Alle onderdelen laten een tweecijferige groei zien. In de regio EMEA is de groei fors; hier werd 15,8 procent meer omzet geboekt dan vorig jaar. In deze regio verandert sowieso het een en ander. Want op 20 september maakte Steelcase bekend het Britse Orangebox te hebben overgenomen. Eerder deze zomer meldde Steelcase trouwens ook al de overname van het Amerikaanse Smith System Manufacturing Company.

Steelcase ziet de nabije toekomst zonnig in; voor het derde kwartaal wordt een omzet van 920-945 miljoen dollar verwacht. Dit zou een groei van 2 tot 5 procent betekenen ten opzichte van vorig jaar.

www.steelcase.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand