Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ahrend opent ‘vitalising showroom’

Ahrend opent ‘vitalising showroom’

Delen

Het Ahrend Inspiration Centre in Amsterdam is volledig vernieuwd. “In de working showroom ontdek je wat een vitalising workspace écht inhoudt: een plek waar het welzijn van de gebruikers centraal staat, door toevoeging van natuurlijke elementen en werkplekken die perfect op de behoeftes van medewerkers aansluiten”, aldus Ahrend in een toelichting.

Met veel natuurlijke elementen, een grote diversiteit aan werkplekken en stijlvolle trendkleuren is de showroom van Ahrend volgens de woordvoerder een vitale en inspirerende werkomgeving geworden. “De keuze voor het thema wordt onderbouwd door verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van de werkplek op het welzijn en de productiviteit van gebruikers. Zo scoren medewerkers in kantoren met natuurlijke elementen 13 procent hoger op welzijn en voelen zij zich 71 procent energieker bij verlichting met een natuurlijk daglichtverloop.”

Naast een connectie met de natuur en verlichting is er ook aandacht voor geluid en privacy. “Een prettige akoestiek en de mogelijkheid om je af te zonderen van collega’s en te omgeven met stilte hebben namelijk ook een positieve invloed op het welzijn van medewerkers. Van scrummen tot brainstormen in het work café, en van geconcentreerd werken tot een vergadering: de showroom van Ahrend geeft de gebruiker de vrijheid om te bepalen hoe hij of zij wil werken.”

Innovaties als de Comfortwerkplek, de Powernap-bank en de Silence CALL belcel sluiten hier volgens Ahrend naadloos op aan. “Ook kleinere, afgesloten ruimtes waar afdelingen als HR en Finance zich kunnen terugtrekken zijn in het kantoor te vinden. En vergeet het studiogedeelte niet, waar interieurarchitecten materialen- en archiefkasten kunnen raadplegen.”

De locatie in Amsterdam blijft een plek waar de werkzaamheden van Ahrend van A tot Z zichtbaar zijn. “Op de begane grond vind je het InnovationLAB, waar productontwikkeling in hun testomgeving aan prototypes werkt. Op de heritagemuur zie je de meer dan 100 jaar kennis en ervaring van Ahrend terug in prachtige foto’s en originele producten.”

www.ahrend.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie